Vi på Irama säljer både nötter och torkad frukt av högsta kvalitet. Är du en återförsäljare som är nyfiken på våra produkter eller vill beställa av oss så hänvisar vi er till våran externa försäljnings hemsida.

www.irama.fg.se

Eller kontakta oss här

+46 (0) 764 503 164
info@irama.se
Image thumbnail

About Us

Lite om oss

1993 grundades Irama Ab i Malmö, Sverige. Företaget specialiserade sig på att sälja importerade nötter av olika slag. 1998 åstadkom företaget ett kvalitativt språng när det började med egen rostning och förpackning av produkter på plats i företaget. 2015 började den nya ledningen för Irama arbeta,  de utvidgade och utvecklade produkter och använde de bästa förpackningsmaskinerna med professionell personal.

På två år har företaget vuxit kraftigt både till antal och kvalitet på produkterna. Idag har Irama försäljnings- och distributionsplatser i Sverige och Storbritannien, med mer än 400 återförsäljare, inklusive ICA. År 2019 blev Irama det största nötrosteriet i Malmö, den näst största i Skåne och den tredje största i Skandinavien.

Orsakerna till spridningen och framgången är kvaliteten på nötterna och för att vi alltid erbjuder det bästa till våra kunder. Under de kommande åren strävar företaget efter att expandera ytterligare men även att öka kvaliteten och antalet produkter. Detta för att hela tiden kunna ligga i framkant.

Get Your Directions

Show Distance In

Use my location to find the closest Service Provider near me

Search Location

Stores: 0
Loading...

Directions